Британець Девід Моор: «Дуже подобається навчання у НУБіП, який я рекомендую і своїм друзям»

10 січня 2019 року
     Девід Моор з Великої Британії навчається на підготовчому відділенні НУБіП вже кілька місяців. Ми попросили його поділитися враженнями від України, українців та університету зокрема.

  • То чому ж саме Україна?

     – Вирішальним стало співвідношення ціна освіти – якість, тут НУБіП, безумовно, один з найбільш перспективних вишів. Я мрію вивчати медицину, а в мене на батьківщині рік навчання за цим фахом складає в середньому 70 тисяч фунтів. Це для мене дуже дорого. Тож почав підшукувати собі альтернативу – і ось я вивчаю українську мову на підготовчому відділенні НУБіП.

  • Не розчарувалися?

     – Жодним чином. У мене фантастична викладачка української. Дуже подобається сам кампус, природа, яка нагадує нашу.
     Київ виявився дуже приємним містом. Я цікавлюся історією, тож відразу відвідав місця, які для мене пов’язані з Революцією гідності – Майдан Незалежності, Алею Героїв Небесної Сотні, які мене вразили. Ще одне яскраве враження – церкви і собори столиці України, тут найбільше сподобався Михайлівський собор.

  • Якими були новорічні свята в новій країні?

     – Трошки скучав за сім’єю, та мене запросив у гості товариш, який мешкає в містечку Ямпіль. Українці напрочуд гостинні, і в цьому вони схожі на нас, ірландців. Навіть більш привітні: я ще не бачив, щоб про гостей так піклувалися. Я провів там всі свята. І цікаво було побувати в Сумах і Ямполі – вони дуже відрізняються від Києва більш розміреним темпом життя.

  • Чи могли б порекомендувати НУБіП для навчання своїм друзям.

     – Не тільки можу, а вже встиг це зробити. Мій друг Том якраз підшукував університет і за моєю рекомендацією спинив свій вибір на НУБіП. Він вирішив вивчати тут інформаційні технології.

Розмовляла Ірина Білоус
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook