Передноворічні віншування у стінах університету

2 січня 2019 року
З найкращими побажаннями з нагоди Нового року та  Різдва Христового до ректорату з колядою, завітали святковокостюмовані  магістри спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». З нагоди новорічно-різдвяних свят вони  порадували всіх цікавою програмою. Цьогоріч творчі викладачі і студенти підготували низку колядок та щедрівок. Їх радо зустрічали у кожному кабінеті.
Хористи подарували щире виконання давніх обрядових пісень, побажали добра та злагоди керівництву та колективу своєї almamater.

    

Ректор університету, професор Станіслав Ніколаєнко щиро подякував за щирі віншування та привітання зі святами, за збереження українських традицій. На його думку, студенти університету роблять свій внесок у цю благородну справу. Станіслав Миколайович побажав колядникам і колективу економічного факультету НУБіП України успіхів і чималих досягнень у новому році.
Віншування лунали  у проректорів, у профспілковому комітеті, у відділі кадрів, у бухгалтерії. Усі, до кого із щирими словами завітали гості, подякували за привітання, віддячили колядників та вручили різдвяні подарунки.
 
Надія Резнік,

завідувач кафедрою біржової діяльності і торгівлі

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook