Фінансова стабільність у 2019 році та турбота про працівників і студентів – центральне питання ректорату

8 січня 2019 року

     8 січня 2019 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Цей тиждень, зазначив ректор, буде присвячений звітній кампанії і формуванню основного фінансового документу університету на 2019 рік. Питання фінансово-економічної стабільності – найголовніше, зазначив очільник університету.

     Учений секретар Оксана Барановська представила проект програми навчання для адміністрації й завідувачів кафедрами, які пройдуть 14-18 січня, та графік співбесід з директорами ННІ, деканами факультетів, керівниками відокремлених підрозділів та навчально-дослідних господарств, які пройдуть 21-25 січня. Відповідна інформація розміщена на офіційному сайті університету.

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко проінформував про підготовку до затвердження графіку відпусток на 2019 рік.
     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко доповіла про формування наказів на стипендію, проекту показників державного замовлення 2019 та проведення наради-семінару щодо особливостей правил прийому до ЗВО для проректорів з навчальної роботи, якій відбудеться 15 січня.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про початок капітального ремонту підлоги першого поверху навчального корпусу №1 та заміну електромереж в гуртожитку №1 та 4, де це ще не зроблено. Також на контролі проректора облаштування відкосів в кімнатах гуртожитку №6, де напередодні замінили вікна на енергозберігаючі.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на широкому колі питань: затвердження показників рейтингу науково-педагогічних працівників, формування бюджету витрат на науку в 2019 році, плану закупівель на 2019 рік, проект оптимізації штатів, підготовці плану оздоровлення працівників і студентів в СОТ «Академічний» влітку тощо.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Начальнику планово-фінансового відділу Олегу Броніну – завершити формування бюджету університету на 2019 рік, затвердити кошторис, звернувши увагу на заробітну плату, стипендії та витрати на комунальні. Ігорю Ібатулліну – уточнити програму навчання керівного складу, внести на розгляд ректорату показники рейтингу науково-педагогічних працівників, надати методичну допомогу Немішаївському агротехнічному коледжу в освоєнні капітальних видатків. Валерію Іщенку – продовжити програму економії енергоресурсів, активізувати облаштування студентського арт-простору та спорт-центру, контролювати хід ремонтних робіт на всіх об’єктах. Оксані Зазимко – провести аналіз профорієнтаційної роботи, активізувати наповнення, сертифікацію і використання електронних навчальних курсів, організувати спеціалізовані загальноосвітні лекції з профільних напрямів ННІ та факультетів для викладачів іноземної мови.

     Начальнику планово-фінансового відділу Олегу Броніну та головному бухгалтеру Тетяні Кондрицькій - віднайти кошти для 20%-го підвищення заробітної плати науково-педагогічним працівникам.

     Першому проректору Ігорю Ібатулліну, проректору з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерію Іщенку, голові профспілкової організації Ростиславу Тарасенку - створити кооператив, обрати його керівництво та приступити до будівництва житла.

 

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook