Перспективи та плани наукового гуртка «Автоматизовані методи виконання геодезичних робіт у землеустрої» у 2019 році

28 грудня 2018 року
Кафедра управління земельними ресурсами
 Основними темами дослідження та навчання студентів гуртка є вирішення складних задач із проведення геодезичних робіт у сфері землеустрою,застосування різних способів та прийомів виконання проектних рішень при виконанні геодезичних робіт у землеустрої, побудова зйомочного обґрунтування,оновлення й коригування планово-картографічних матеріалів, вирахування площ і проектування, а також оволодіння навичками щодо використання сучасної техніки та технології у геодезії, фотограмметрії та ДЗЗ.
За рахунок практичного досвіду керівників гуртку, д.н.е., професор Дорош О.С.  та  к.е.н., доцент Бутенко Є.В. студенти мають змогу проводити різноманітні навчально-науково-виробничі дослідження із використанням сучасних методів, оволодіти додатковими знаннями та навичками які не викладаються в процесі навчання, ознайомлення з технологіями які застосовуються у землеустрої та набути практичних навичок із створенню землевпорядної документації.
Студенти наукового гуртка встигли прийняти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Збалансоване природокористування: традиції, перспективи і інновації» 11 лютого 2018 року, Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих вчених, аспірантів та студентів присвяченій Дню землевпорядника «Земельні ресурси України і землевпорядна наука: минуле, сьогодення, майбутнє» 11 березня 2018 року, Міжнародній науково-практичній конференції «Вплив біоекономіки на просторовий розвиток територій» 14 вересня 2018 року де члени гуртка прийняли участь з науковими доповідями».
В перспективі розвитку розробляють нові навчально-наукові-виробничі дослідження та методи навчання студентів для ознайомлення, вивчення та в майбутньому застосуванні набутих навичок в науковій діяльності, ознайомлення студентів з оновленим програмним забезпеченням та сучасними технологіями (DroneDeploy, Pix4D), що застосовуються у землеустрої та інших галузях, а також підготовку студентів для участі у міжвузівських наукових конкурсах.

 

План заходів  гуртка на найближчу перспективу

1. Урочиста зустріч із підведення підсумків діяльності гуртка у 2018 році – 26.12.2018;

2. Подача наукових робіт на міжвузівський конкурс наукових робіт 15.01.2019;

3. Участь у Міжнародній конференції GISTECH-UA-2019 16.05.2019.

4. Участь у проведенні аерофотозйомки та процесу обробки даних із допомогою БЛА та спеціальних програмних засобів у м. Боярка (червень-липень 2019);

5. Участь в інших студентських Міжнародних та Всеукраїнських конференціях, круглих столах тощо;

6. Інше.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook