Акредитація освітньо-професійних програм «Захист рослин» і «Карантин рослин» спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

20 грудня 2018 року

     17-19 грудня на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології на виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах» з метою проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійних програм працювали експертні комісії відповідно до наказів МОН.

     За освітньо-професійною програмою «Захист рослин» спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» відповідно експертизу проводили Власенко Володимир Анатолійович – завідувач кафедри захисту рослин Сумського національного аграрного університету, доктор сільськогосподарських наук, професор та Яновський Юрій Петрович – завідувач кафедри захисту і карантину рослин Уманського національного університету садівництва, доктор сільськогосподарських наук, професор.

     За освітньо-професійною програмою «Карантин рослин» спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» – Туренко Володимир Петрович – завідувач кафедри фітопатології Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва, доктор сільськогосподарських наук, професор та Писаренко Віктор Микитович – професор кафедри захисту рослин, доктор сільськогосподарських наук Полтавської державної аграрної академії.

     У перший день роботи комісії детально розглянули та проаналізували матеріали акредитаційних справ, ознайомилися із документацією кафедр, які забезпечують навчально-виховний процес акредитованих спеціальностей, навчально-методичним забезпеченням, науково-дослідною діяльністю, сучасними лабораторіями кафедр, науковою бібліотекою, електронними ресурсами університету.

     Декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Микола Доля ознайомив членів комісії із перспективами розвитку факультету. Експерти мали змогу поспілкуватися із студентами та викладачами профільних кафедр.

     Експертна комісія МОН України зробила висновок про спроможність Національного університету біоресурсів і природокористування здійснювати підготовку здобувачів вищої освіти за освітньо-професійними програмами «Захист рослин» та «Карантин рослин» зі спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

Експертний висновок «Захист рослин»

Експертний висновок «Карантин рослин»

Оксана Сикало,
заступник декана факультету
захисту рослин, біотехнологій та екології 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook