Подвійна перемога студентки ВСП «РК НУБіП України»

10 грудня 2018 року

 01 грудня 2018 року на базі Рівненської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 13 відбувся обласний етап ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т. Г. Шевченка. За перемогу змагались 178 учасників.

Серед обдарованої молоді була присутня студентка 11-Ю групи ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» Кухарук Світлана, яка показала найкращий результат серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації (не гуманітарного профілю) та посіла І місце!

Наставниця, яка підготувала переможця, - викладач гуманітарних дисциплін Троцюк Вікторія Віталіївна.

08 грудня 2018 року на базі Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 24 відбувся обласний етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Конкурс проводили відповідно до Положення про Міжнародний конкурс з української мови ім. П. Яцика, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 13.03.2008 р. №168 та з метою утвердження статусу української мови як державної, піднесення її престижу, виховання у молодого покоління українців поваги до мови свого народу.

За перемогу змагались 185 учнів закладів загальної середньої освіти області, 16 учнів закладів професійно-технічної освіти та 25 студентів закладів вищої освіти.

Студентка І курсу, 11-Ю групи (спеціальність «Право») ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» Кухарук Світлана показала найкращий результат серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації (не гуманітарного профілю) та посіла І місце! Готували переможця викладачі гуманітарних дисциплін Сорока Мирослава Василівна та Кристопчук Тетяна Євгенівна.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook