Проведена профорієнтаційна робота у Васильківській ЗОШ І–ІІІ ступенів № 2

19 грудня 2018, 14:00

Доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф.Гулого Журенко О.В. провела профорієнтаційну роботу у Васильківській ЗОШ І–ІІІ ступенів № 2 Київської області.
Під час зустрічі учні ознайомились про переваги навчання у НУБіП України та, зокрема, на факультеті ветеринарної медицини за спеціальностями 211 – «Ветеринарна медицина» та 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». Зазначалося, що на факультеті ветеринарної медицини випускники шкіл мають унікальну можливість отримати по закінченні навчання ОС «Магістр».


У ході спілкування роздано інформативні буклети та запрошено відвідати сайт факультету для більш детального ознайомлення із навчанням та умовами вступу на різноманітні магістерські програми.

Учні отримали інформацію про навчальний процес при підготовці фахівців, матеріально-технічну базу університету та факультету ветеринарної медицини, участь молоді у спортивному та культурно-масовому житті факультету, студентському самоврядуванні, про умови життя та відпочинку студентів.
Окрема подяка директору школи Бєліковій Неонілі Анатоліївні та вчителю біології Педько Галині Георгіївні за допомогу в організації цієї роботи та співпрацю.

Доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого
Журенко О.В.

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook