Перспективи розвитку відокремлених підрозділів: Ірпінський економічний коледж

13 грудня 2018 року

     На виконання плану розвитку відокремлених підрозділів університету 12 грудня відбувся візит проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші до Ірпінського економічного коледжу. На зустрічі з педагогічним колективом закладу Сергій Миколайович підняв актуальні проблеми стану функціонування коледжу, продемонстрував присутнім місце досягнень колективу серед усіх відокремлених підрозділів.

     Так, за рівнем технічного забезпечення коледж є найкращим серед інших закладів, посідає позиції лідера серед коледжів і за показником якісного стану педагогічних працівників, з яких кожен п'ятий має науковий ступінь, вчене звання. Водночас, найгострішою проблемою закладу є стрімке зниження контингенту студентів, недостатній рівень реалізації ступеневої освіти із базовим закладом, низька активність у відкритті нових спеціальностей підготовки, що послуговуються попитом на ринку праці.

     Педагогічним працівникам було запропоновано заповнити коротку анкету, за результатами якої вони фактично одноголосно виокремили основними завданнями закладу на майбутнє: удосконалення профорієнтаційної роботи, збільшення студентського контингенту, відкриття нових спеціальностей, забезпечення високої якості освіти та повноцінну реалізацію ступеневої освіти з базовим закладом.

     Під час перебування в коледжі, Сергій Кваша провів зустріч із представниками місцевої влади: в.о. міського голови Анастасією Попсуй, заступником голови Лідією Михальченко та начальником управління освіти Олегом Білорусом. Під час зустрічі обговорено перспективи співпраці в галузі загальної середньої освіти з університетом і коледжем.

Олег Єресько,
начальник відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook