Студентка економічного факультету Ольга Науменко – призер ІІ етапу Всеукраїнського студентського конкурсу бізнес-проектів «Бізнес-трамплін»

10 грудня 2018 року

     У Києві відбувся ІІ етап Всеукраїнського студентського конкурсу бізнес-проектів «Бізнес-трамплін». Конкурс бізнес-проектів «Бізнес-трамплін» – це майданчик для апробування ідей майбутніх підприємців, а також можливість отримати перший фідбек від досвідчених фахівців.

     Із 64 проектів, представлених на конкурс, у десятку кращих комерційних проектів із широкого кола університетів України, увійшов і проект студентки 4 курсу 1 групи економічного факультету кафедри підприємництва та організації агробізнесу НУБіП України Ольги Науменко на тему: «Організація виробництва продукції рослинництва на основі застосування ресурсозберігаючих технологій вирощування сільськогосподарських культур».

     Наша студетка вдало презентувала свій проект, який викликав значний інтерес у журі та присутніх, і за результатами ІІ етапу Всеукраїнського студентського конкурсу бізнес-проектів дівчина отримала диплом ІІІ ступеня.

Щиро вітаємо Ольгу за розробку та представлення свого проекту, а також її наукового керівника доцента кафедри підприємництва та організації агробізнесу Івана Коновала.


Руслан Любар, 
доцент кафедри підприємництва
та організації агробізнесу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook