Гість факультету аграрного менеджменту – Микола Катеринчук

7 грудня 2018 року

     5 грудня 2018 року студенти факультету аграрного менеджменту зустрілися з лідером Європейської партії України Миколою Катеринчуком.

    У цій аудиторії знаходиться еліта українського студентства – люди, які будуть розбудовувати нашу державу, вітаючи молодь, висловив переконання декан факультету Анатолій Остапчук. І ваше професійне зростання та кар’єра залежатиме від якості підготовки, отриманих під час навчання знань, компетенцій, навичок та досвіду. Тобто і від таких зустрічей.

     Микола Катеринчук запропонував для обговорення питання рівня життя українців, реалізації можливостей, проведено аналіз інвестування коштів в Україну з ЄС та їхній розподіл, реалізацію завдань, які ставить ЄС перед нашою державою. На жаль, за наведеними спікером даними, вони виконані лише на 41%. Показники реалізації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом становлять: громадське здоров’я – 4%, фінансовий сектор – 100%, освіта, навчання та молодь – 100%, екологія – 27%, державні закупівлі – 22%, наука, технології та інновації – 28%. Що стосується товарної структури експорту вітчизняної продукції в ЄС, то тут цифри такі: чорні метали – 20%, електричне обладнання та устаткування – 12%, зернові культури – 10%, жири та олія – 9%.

     Гість зазначив, що сучасний світ дуже динамічний, і надалі буде змінюватись дуже швидко. З часом всі зрозуміють: немає нічого важливішого за відчуття щастя. Кожен повинен вчитися, планувати, мислити, творити, знати свої плюси та мінуси і постійно працювати над своїми недоліками.

     Позиція Миколи Катеринчука знайшла відклик у студентської аудиторії, тож зустріч пройшла у формі жвавої дискусії.

Софія Кіндрат та Христина Лащів,
студентки факультету аграрного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook