Нарада зі студентським активом університету: стан справ і найближчі плани

6 грудня 2018 року

     Незважаючи на те, що навчальний семестр завершується, діалог між проректором з навчальної і виховної роботи, ННЦ виховної роботи і соціального розвитку та студентськими лідерами продовжується. І першим питанням порядку денного наради зі студактивом стала організації заходів щодо випуску магістрів 2018 року, зокрема, їхнє проживання у студмістечку в грудні. Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зазначив: буде доречно подальше проживання магістрів у гуртожитках залишити на контролі завідувачів та студентських рад.

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк зупинився на деталях виїзду студентів на зимові канікули, розповів про умови створення системи взаємодії студентського містечка, ННЦ виховної роботи та соціального розвитку з органами самоврядування щодо своєчасного забезпечення виселення магістрів другого року з гуртожитків, знаття їх з військового обліку та реєстрації.

     Не менш важливим є і організація та проведення конкурсу Бориса Колеснікова «Агро-2019». Нагадаємо, його перший тур вже пройшов на базі нашого університету, і студенти НУБіП проявили себе гарними знавцями агропромислової сфери. Другий етап конкурсу пройде 12 грудня, нагадав директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський.

     Про підготовку до проведення турніру з шахів «Шаховий король НУБіП України» на кубок Сергія Кваші та особливості організації і проведення чемпіонату Києва з шахів серед студентських команд ЗВО розповіла начальник відділу виховної роботи і студентських справ Анна Хижняк.

     А голова студентської організації Максим Паламарчук інформував про результати підготовки до першого університетського чемпіонату з гумору, який пройде 6 грудня в актовій залі третього корпусу.

Анастасія Стародуб,
фахівець відділу виховної роботи і студентських справ

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook