Як то кажуть: «І себе показали, і на інших подивились!»

20 листопада 2018 року
м.Київ
Та насправді не лише цим обмежилась чергова творча поїздка учасниць Вокального ансамблю «Октава» НУБіП України на ХХІ Міжнародний Фестиваль-конкурс студентської художньої творчості «Барви осені - 2018».
Організований Асоціацією навчальних закладів України приватної форми власності, Європейським університетом з нагоди Міжнародного дня студента, фестиваль зібрав до купи творчу молодь з 13 закладів освіти. Підкорювали професійних суддів своїми талантами колективи та виконавці – аматори з зарубіжних країн (з Індії, Африки) та різних куточків України (з Одеси, Харкова, Сум, Мелітополя, Кременчука, Києва) тощо. Зі сцени лунали запальні народні та сучасні пісні, виконувались танці, авторські поезії та номери оригінального жанру. Саме задля зміцнення творчих та дружніх зв’язків між студентами, задля активізації культурно-мистецького життя студентської молоді, популяризації змістовного культурного дозвілля та обміну досвіду між творчими колективами відбулося справжнє феєричне свято талантів!
Брати участь у такому заході виявилось надзвичайно корисно і захоплююче цікаво. А до того ж, дівчатка з ансамблю й самі блискуче показали свою виконавську майстерність та неабиякий талант, виборовши Диплом лауреата І ступеня!
Щиро вітаємо з новою перемогою учасниць Вокального ансамблю «Октава» та їх керівника викладача кафедри культурології Ніну Мелікову!
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook