Правовиховна бесіда в студентському гуртожитку

27 листопада 2018 року

1

Запобігання злочинності в середовищі неповнолітніх є одним із напрямів запобігання злочинності в цілому і на сьогодні залишається однією з головних проблем.

З метою пошуку ефективних шляхів зниження рівня злочинності серед дітей та молоді, виявлення позитивного досвіду профілактичної роботи, 27 листопада в студентському гуртожитку відбулася зустріч з начальником служби у справах дітей, надання соціальної допомоги сім’ям з дітьми та молоді Максимчак Оксаною Василівною та інспектором ювенальної превенції Бережанського відділу поліції Головного Управління Національної поліції старшим лейтенантом поліції Гайдукевичем Олександром Володимировичем.

 З студентами проведена бесіда «Профілактика правопорушень серед неповнолітніх», спрямована на недопущення скоєння злочинів , на розважливе ставлення до свого життя, щоб у майбутньому не припускалися прикрих помилок. Організатори зустрічі акцентували свою увагу на відповідальності неповнолітніх за вчинення правопорушень, пов`язаних з вживанням алкоголю, тютюнопалінням та недопущення порушень поведінки в громадських місцях.

Приємним було те, що зустріч пройшла у формі діалогів, студенти отримали безліч корисної інформації та погодились з тим, що необхідно ретельно подумати про своє майбутнє і своїх близьких.

IMG 20181127 160611IMG 20181127 160059

Любов Гурко,
вихователь гуртожитку
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook