Співробітники кафедри взяли участь у ряді семінарів з проблем кролівництва та домашніх тварин

25 листопада 2018, 12:34

Щорічно, по завершенню осені проводяться семінари де підводяться підсумки роботи у кролівництві. Зокрема проблеми інфекційної патології у кролів, поява нових штамів вірусів, ефективність вакцинопрофілактики та правила її проведення.

Також були розглянуті проблеми у лікуванні собак і котів, ефективність схем лікування та нові препарати, що зявилися на ринку.

Від кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи у семінарах взяли участь доценти Ситнік В.А. з доповіддю на тему "Лікування та профілактики інфекційних хвороб кролів" та Мартинюк О.Г. виступив з доповіддю "Особливості лікування інфекційних хвороб домашніх тварин"

Семінари відбулися у містах: Хмельницький, Чернівці, Тернопіль та Хуст. Всього семінари відвідали близько 300 осіб: керівники ветеринарних аптек, клінік, ветеринарних дільниць, лікарі ветеринарної медицини та кролівники переважно з приватного сектору.

Доценти Ситнік В.А. та Мартинюк О.Г. мали нагоду запросити лікарів ветеринарної медицини бути слухачами факультету підвищення кваліфікації на комерційній основі та наголосили на перевагах навчання у НУБіП України ОС Бакалавр, ОС Магістр та за програмою підготовки докторів філософії.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook