Для посилення протипожежного захисту в студентських гуртожитках НУБіП

23 листопада 2018 року

     У кампусі пройшли збори з мешканцями гуртожитків, на яких начальник відділу пожежної безпеки Володимир Матросов провів навчання з питань дотримання правил пожежної безпеки в гуртожитках та навчальних корпусах, окремо спинившись на безпеці під час культурно-масових заходів, святкових новорічних і різдвяних свят.

     Провідний фахівець відділу пожежної безпеки Андрій Пасічник проінформував студентів про можливі причини виникнення пожеж та правила протипожежної безпеки. Розповів про поведінку та порядок дій у надзвичайних ситуаціях, яких заходів необхідно вжити для запобігання виникнення пожеж, забезпечення порядку у гуртожитках та на території студентського містечка.

     До проведення навчань зі студентами – громадянами інших держав долучилися працівники навчально-наукового центру міжнародної діяльності, які, крім іншого, зробили переклад навчального матеріалу.

     Спілкуючись із завідувачами гуртожитків, директор студентського містечка Сергій Стецюк спинився на важливості контролю дотримання правил внутрішнього розпорядку, стані кімнат при виїзді мешканців з гуртожитків на канікули (вимкнення з розеток електропобутових приладів), закриття підвалів та горищ і зберігання запасних ключів з відповідними надписами у чергового вахтера.

Оксана Антко,
фахівець студмістечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook