УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ 1 КУРСУ 1 ГРУПИ У ТВОРЧОМУ ВЕЧОРІ ПОЕТА ВОЛОДИМИРА МИКОЛАЙОВИЧА МАЛЮГИ

19 листопада 2018, 22:49
     Студенти 1 курсу 1 групи, під керівництвом куратора доцента кафедри терапії і клінічної діагностики Немової Т.В., відвідали творчий вечір та презентацію поетичної збірки доцента кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій поета Володимира Миколайовича Малюги «Про екологію душі», який відбувся  14 листопада 2018 року.
     Відомо, що поети своїми віршами  впливають на почуття і думки людей, формують творчу особистість. А поезія – це завжди неповторність, безсмертний дотик до душі. Змінюються часи, влада,  людський світогляд, але незмінними залишаються найвищі істини – людська потреба любити й творити. 
     У своїй поетичній збірці «Про екологію душі» автор звертає увагу на природну різноманітність рідного краю, вчить дотримуватися законів Природи, акцентуючи увагу на тому, що люди є частиною самої природи, і чим гармонійніше ми співіснуємо в сучасних умовах активної глобалізації, тим здоровіші духовно і фізично самі.
     Між виступами гостей свята в авторському виконанні звучали вірші: «Жива Душа», «Роздуми», «Вибір», «Розмова з сином», «Прозріння», «Коріння де? У чому сила?», «Слово про ліс», «Людина лісові вклонись», «Косаки-молодці», «Чотири пори року», «Тече вода джерельная», «Зелений спецназ», «Бути добру», «Людина з слова почалася» та інші. 
     Таким чином, студенти факультету ветеринарної медицини ефективно поєднують навчання та культурно-освітницьку діяльність у межах НУБіП України.
Куратор 1 курсу 1 групи доцент Немова Т.В.
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook