Роботодавці з «АРТЕЗІЇ»

15 листопада 2018 року

    Рік тому кафедра автоматики та робототехнічних систем ім. академіка І.І.Мартиненка розпочала співпрацю з компанією «АРТЕЗІЯ», котра успішно заявляє про себе в області виробництва та автоматизації промислової теплоенергетики. Підприємство успішно реалізує як комплексні проекти пароконденсатних систем так і окремі види обладнання. Поштовхом до співпраці стала активна позиція асистента кафедри автоматики та робототехнічних систем імені академіка І.І.Мартиненка (далі АРС) Марини Гачковської на конференціях та круглих столах, що їх організує Асоціація Підприємств Промислової Автоматизації України (АППАУ), до складу якої входить і кафедра АРС.
    6 листопада 2018 р. у Міжнародному виставковому центрі під час виставки «Енергетика в промисловості» представникам кафедри АРС у складі завідувача Віталія Лисенка, доцента Володимира Решетюка та асистента Марини Гачковської компанією «АРТЕЗІЯ» були урочисто вручені сучасний контолер Raspberry Pi з ліцензійним програмним продуктом «mySCADA» (Прага, Чеська Республіка), системним інтегратором та офіційним дистриб’ютором якої в Україні є компанія «АРТЕЗІЯ». Цей технічний виріб та програмний продукт стануть прекрасним доповненням в уже діючих кафедральних лабораторіях мікропроцесорної техніки.


    І ось 14 листопада 2018 р. один із провідних менеджерів компанії Олег Касацький, завітав на кафедру АРС, де зустрівся із її співробітниками та студентами. Відбулась цікава розмова, в ході якої присутні були проінформовані про основні розробки компанії та вимоги сучасного ринку праці в галузі автоматизації до потенційних працівників щодо системи знань та компетенцій.

 

     За результатами зустрічі, котра пройшла цікаво і невимушено, домовились про можливе проходження практики студентами та їх працевлаштування в компанії, про об’єднання зусиль науки та бізнесу. Домовились про виступ представника компанії на одній із вчених рад інституту.

     Завершуючи, висловлюємо вдячність технічному директору компанії «АРТЕЗІЯ» Вадиму Лебідю та керівнику відділу продаж Олегу Касацькому за співпрацю та сподіваємося про подальші цікаві результати.


Доцент кафедри АРС
к.т.н. Опришко О.О.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook