Університет знову приймав гран-прі міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді

15 листопада 2018 року

     Уже втретє в стінах НУБіП у межах Європейського тижня якості в Україні пройшло гран-прі V міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді 2018. Цього року баталії в номінаціях «Практики та методи менеджменту» та «Системи управління якістю» велися серед представників двох країн – України та Р Білорусії.

     На першому відбірковому етапі учасники давали відповіді на 15 тестових питань. За результатами оцінювання журі до півфіналу вийшли по 3 учасники в кожній номінації, які набрали найбільшу кількість балів.

     У номінації «Системи управління якістю» серед кращих були студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» Денис Черевашко і Олександр Тєтєрін, а переможцем і володарем гран-прі стала студентка Полтавського національного технічного університету ім. Ю. Кондратюка Катерина Іщенко. Переможцем в номінації «Практики і методи менеджменту» виявилася студентка Академії управління при Президенті Республіки Біларусь Дорох Вероника.

     Всі вони отримали подарунки від спонсора заходу компанії De La Mark та сертифікати.

Юлія Слива,
доцент кафедри стандартизації та сертифікації
сільськогосподарської продукції

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook