Зимова екзаменаційна сесія та преміювання співробітників університету до Дня працівників сільського господарства у фокусі ректорату

14 листопада 2018 року

     13 листопада 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Одним з головних питань стала підготовка до зимової екзаменаційної сесії. Декани факультетів, директори ННІ, завідуючі кафедрами повинні особисто контролювати навчальний процес. Зараз ще є час, аби підтягнути знання, перескласти модулі, контрольні, теми, отримати атестації і допуски тощо.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша у своєму виступі зазначив, що результати тренінгу для першокурсників з основних дисциплін свідчать про низький рівень знань як для початку здобуття вищої освіти. І тому науково-педагогічний колектив повинен знайти і реалізувати необхідні форми вирівнювання знань. Ми не можемо масово відраховувати студентів, не зробивши цих кроків.

     Окрім того розпочався процес затвердження тем дипломних робіт магістрам першого року навчання та завершуються постерні презентації магістрів другого року. Вже за два тижні їх чекає захист на кафедрах з перевіркою на плагіат.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін озвучив дати подачі звітів за наукову роботу: до 3 грудня за державними тематиками та до 25 грудня – за госпрозрахунковими.

     За ініціативи ректора Станіслава Ніколаєнка з нагоди Дня працівників сільського господарства прийнято рішення відзначити грошовими преміями педагогічних працівників у розмірі посадового окладу, як цього вимагає законодавство, та співробітників університету за поданням керівників структурних підрозділів. До 19 листопада у планово-фінансовий відділ університету керівники у погодженні з профспілковою організацією повинні подати відповідні службові записки, про що повідомив проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook