Участь співробітників кафедри терапії і клінічної діагностики у Першій профорієнтаційній конференції «Моя майбутня професія»

13 листопада 2018 року

     Співробітники кафедри терапії і клінічної діагностики  доцент Немова Т.В. та асистент Палюх Т.А., разом із асистентом кафедри анатомії, гістології і патоморфології  тварин ім. В.Г.Касьяненка Мельником О.О. взяли участь у Першій профорієнтаційній  конференції  «Моя майбутня професія»,  яка відбулась 10 листопада 2018 р. в Українському домі.

     Метою конференції було ознайомлення учнів 10-11 класів із найбільш розповсюдженими професіями в Україні та за кордоном  та подальша орієнтація їх у перспективі  вибору своєї майбутньої професії.
     На профорієнтаційній конференції  були представлені:
- Топові університети Києва (більше 20). 
- Найкращі освітні компанії та цікаві майстер-класи від них.
- Провідні спікери і зі сфери освіти та бізнесу (Сергій Квіт, Міністр освіти та науки 2014-2016; Яніна Андреєва, акторка серіалу "Школа"; Вікторія Щербина, директор школи Монтессорі; Олександр Востряков, декан факультету Економіки та управління КНЕУ ім. Вадима Гетьмана; Олександр Павленко, генеральний директор IBS Education).
     В роботі конференції взяли участь більше 500 учнів 10-11 класів та їх батьків.
     Під час роботи конференції, протягом 5 годин відбувалось спілкування майбутніх абітурієнтів з представниками університетів та освітніх компаній, а також ще протягом 4 годин проводились лекції та майстер-класи.
     Організатором конференції виступала IBS Education - освітня компанія, що спеціалізується на профорієнтації.
Доцент Т. Немова
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook