Стажування та робота в ПРООН

10 листопада 2018 року

Про Програму розвитку ООН в Україні

Будучи агентством Організації Об'єднаних Націй, що спеціалізується на питаннях розвитку, ПРООН підтримує стратегічні ініціативи, спрямовані на розвиток потенціалу, аби сприяти всебічному зростанню і сталому людському розвитку. Завдяки партнерству з національними, обласними та місцевими органами влади, громадянським суспільством і приватним сектором, ПРООН прагне підтримати Україну на шляху до подолання бідності, розвитку людського потенціалу, досягнення справедливих результатів, захисту довкілля і просування демократичного врядування.

ПРООН в Україні

пропонує студентам останніх курсів унікальну можливість отримати досвід роботи в ПРООН. Програма стажування допоможе отримати нові знання та зрозуміти цілі та принципи роботи ПРООН.

До стажування заохочуються студенти, які спеціалізуються на вивченні процесів розвитку та мають досвід у сферах демократичного врядування, розбудови миру та відновлення та сталого розвитку.

Студенти, які навчаються за спеціальностями «Садово-паркове господарство» і «Лісове господарство» мають право подавати заявки на проходження стажування в ПРООН, оскільки вивчають дисципліни, необхідні для розуміння і вміння досягати Цілей сталого розвитку.

Цілі сталого розвитку (ЦСР), яких на сьогодні дотримуються всі країни світу, встановлюють власні показники розвитку і включають 17 цілей і 169 конкретних завдань. Перелік ЦСР був офіційно затверджений на засіданнях Генеральної Асамблеї ООН в кінці вересня 2015 року.

Поточні вакансії ПРООН в Україні  можна знайти за посиланням:

http://www.ua.undp.org/content/ukraine/uk/home/jobs.html

Довідково.

Цілі сталого розвитку 2016-2030

15 вересня 2017 року Уряд України представив Національну доповідь «Цілі сталого розвитку: Україна», яка визначає базові показники для досягнення Цілей сталого розвитку (ЦСР).

У доповіді представлені результати адаптації 17 глобальних ЦСР з урахуванням специфіки національного розвитку.

Глобальні Цілі сталого розвитку були затверджені у 2015 році на саміті ООН з питань сталого розвитку. За ініціативи Уряду України та за сприяння системи ООН в Україні протягом року тривав відкритий та інклюзивний процес адаптації ЦСР. Беручи до уваги принцип "нікого не залишити осторонь" та використовуючи широкий спектр інформаційних, статистичних та аналітичних матеріалів, була розроблена національна система ЦСР (86 завдань розвитку та 172 показники для моніторингу їх виконання).

http://www.un.org.ua/ua/tsili-rozvytku-tysiacholittia/tsili-staloho-rozvytku

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook