Чергові здобутки збірних НУБіП України з волейболу

10 листопада 2018 року

     Чемпіонат міста Києва з класичного волейболу серед чоловічих та жіночих команд продовжується. Змагання набирають обертів, конкуренція і напруга між клубами та командами зростає. Шанувальники збірної НУБіП України з волейболу мають привід радіти новим успіхам наших команд: минулого тижня відбувся 4 тур чемпіонату, який закінчився позитивно, як для чоловічої так і для жіночої збірних. Під керівництвом тренера викладача кафедри фізичного виховання Миколи Вишневського збірна НУБіП України вкотре продемонструвала свої вміння та навички, згуртованість та спритність, силу командного духу та єдність.

     Жіноча команда впевнено виборола перемогу у грі проти представниць команди «Міні» з рахунком 3:0. Крім того, в змаганнях за «Кубок Київської зальної ліги», а 5 листопада, наші чарівні дівчата зіткнулися у протистоянні з гравцями команди «Пандора», в яких виграли з рахунком 3:0.
     Чоловіча команда «НУБіП України» у запеклому двобію з командою «Джокер», під гучні оплески глядачів, провела справді активну та насичену високотехнічними моментами гру, яка стала справжнім видовищем для поціновувачів волейболу. Наші хлопці, репрезентувавши цікаві комбінації та влучні кидки, перемогли опонентів з рахунком 3:1. У п’ятому турі чемпіонату наша жіноча збірна протистоятиме команді «Академка», а чоловіча – «Ейс».

     Також 2 листопада 2018 року завершилися змагання серед збірних команд студентів ЗВО, які розташовані на території Голосіївського району міста Києва. У заході прийняли участь збірні команди шести закладів вищої освіти Голосіївського району. Чоловіча збірна «НУБіП України», проявивши свою майстерність та завзятість, у першій грі перемогла команду КНУ ім. Шевченка. Всі точки над «і» були розставлені в останній змагальний день, наші юнаки вкотре закріпили за збірною Національного університету біоресурсів і природокористування України звання найкращої та найсильнішої команди району, перемігши у фінальній грі гравців Національної академії Служби Безпеки України. За підсумками змагань НУБіП України посів І місце, КНУ ім. Шевченка – ІІ і відповідно Національна академія СБУ – ІІІ. Переможці та призери були відзначені грамотами та медалями.

     Та на цьому переможна хода чоловічої і жіночої збірних НУБіП України з волейболу не закінчується. Наша команда бере ще вищу ланку у світі волейболу. Стартувала Друга ліга (чоловіки). Офіційний сайт Федерації волейболу України інформує: «2-го листопада дано офіційний старт національній першості з волейболу у другій лізі. Боротьбу за «місця під сонцем» проведуть 14 колективів, визначити серед яких головних фаворитів поки вельми складно…». Також прес-служба ФВУ повідомляє, що у турнірі беруть участь колективи, які вже встигли непогано зарекомендувати себе у минулому сезоні – «НУБІП України», «Севлюш», «Датський текстиль» та інші. До того ж, так званою «родзинкою» чемпіонату стане участь у ньому збірної U-15. Керівництво ФВУ пояснює, що пішло на цей крок задля надання можливості молодим даруванням отримати хорошу ігрову практику та якнайкраще підготуватися до відповідальних стартів на міжнародній арені. «НУБіП України» репрезентувала себе 7-9 грудня 2018 року в ігровій залі університету (навчальний корпус №9). Окрема подяка тим, хто не залишається осторонь і відвідує подібні заходи аби бурхливими оплесками і гучними вигуками надати підтримку нашим збірним командам.

Щиро вітаємо наші волейбольні збірні команди з черговими успіхами та бажаємо подальших перемог і нових спортивних звершень!!!

Катерина Яник,
студентка гуманітарно-педагогічного факультету 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook