Ректорська школа лідерства - у Міністерстві аграрної політики та продовольства України

9 листопада 2018 року

     Відповідно до програми розвитку лідерського потенціалу молоді Ректорської школи лідерства Національного університету біоресурсів і природокористування України учасники програми на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи університету Сергієм Квашею, начальником навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Геннадієм Ржевським, керівниками груп лідерів Школи Мариною Галат і Євгенієм Шульгою, що також є представниками Спілки молодих вчених НУБіП України, мали зустріч з керівництвом Міністерства аграрної політики та продовольства України в його стінах.

     Візит був спрямований на ознайомлення з практичною діяльністю одного з найбільш важливих для аграріїв органу виконавчої влади та розуміння перспектив аграрної сфери для майбутніх лідерів. Заступник Міністра Віктор Шеремета, що також є випускником НУБіП України, розповів про виклики, з якими стикається керівництво в організації діяльності надскладної структури органів Мінагрополітики, окреслив необхідні навички для вдалого керівництва, та заявив про необхідність налагодження співпраці з університетом, зокрема, з питань залучення кращих випускників до роботи у Міністерстві.

     У ході зустрічі молоді лідери активно ставили запитання щодо нагальних викликів сьогодення аграрної сфери, міжнародної діяльності Міністерства, зняття мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення, а також можливостей стажування для студентів університету. В обговоренні взяли участь директор Департаменту землеробства та технічної політики в АПК Володимир Топчій і представники інших департаментів Міністерства. Молоді лідери продемонстрували глибоку обізнаність економічної та правової складової діяльності Мінагрополітики, грамотно ставлячи професійні запитання очільникам.

     Натхненні зустріччю студенти висловили вдячність ректорату університету і особисто Ректору НУБіП України Станіслву Ніколаєнку за організацію даного візиту:
     «Півроку існування Школи лідерства досить таки швидко промайнули, залишивши безліч знань, досвіду та ідей на майбутнє. Але вже з жовтня нового навчального року куратори та організатори почали активно залучати нас до нових форм роботи, зокрема, виїздів до найрізноманітніших державних структур і підприємств. А сьогодні, 6 листопада 2018 року, ми провели цікаву зустріч у стінах Міністерства аграрної політики та продовольства України. Тішуся з того, що маю таку можливість».

Вікторія Мацола,
студентка Ректорської Школи лідерства

     Вдячні за організацію візиту і з нетерпінням чекаємо на наступні не менш цікаві заняття!

Євгеній Шульга і Марина Галат
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook