«Агро-2019» традиційно представили на базі НУБіП

8 листопада 2018 року

     Уже другий рік поспіль Фонд Бориса Колеснікова реалізує на базі НУБіП України один з своїх благодійних проектів, спрямованих на розвиток і підтримку студентів, – «Агро-2019».

     Минулого року серед переможців цього конкурсу були і 10 наших студентів, які отримали можливість побувати на Міжнародній сільськогосподарській виставці «Fieragricola 2018» у Вероні (Італія). До честі нашого університету, вони, ще будучи студентами, давали професійні консультації італійським фермерам, гостям виставки.
     І от знову у талановитої молоді НУБіП є така прекрасна можливість! Нагадаємо: «Агро-2019» дає змогу українським студентам, які опановують спеціальності, що стосуються агропромислового комплексу, презентувати лідерам ринку власні проекти і, що важливо, отримати експертну оцінку.

     У проекті можуть брати участь студенти денної форми навчання та молоді спеціалісти і аспіранти (від 17 до 25 років включно), а сам конкурс знову пройде в два етапи. Перший в листопаді – вирішення комплексних завдань з професійних предметів, другий в грудні – презентація власного проекту. Обмежень за формою подачі і тематикою немає, лиш би вона стосувалася аграрної сфери, підкреслила представник фонду Вікторія Очеретник.

     Для участі у ньому необхідно до 20 листопада (включно) зареєструватися на сторінці президента фонду у мережі «Facebook» за посиланням www.facebook.com/kolesnikovofficial.

     30 переможців у лютому 2019 року відвідають міжнародну виставку сільського господарства та тваринництва «SIMA 2019» у Парижі (всі витрати, пов’язані з поїздкою, організатори конкурсу беруть на себе). Тут вони познайомляться з новітньою сільськогосподарською технікою, обладнанням, технологіями ведення господарства, отримають з перших вуст інформацію про добрива, фітофармацевтику, захист врожаїв, передовими ідеями з тваринництва, розведення і селекції, ветеринарної медицини, а також з технологіями, пов’язаними з виробництвом продукції аграрного сектора.

  Так що нашій молоді є за що поборотися!


  

Валентин Обрамбальський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook