Заговори, щоб я тебе побачив

7 листопада 2018, 8:48
кафедра кормовиробництва, меліорації і метеорології

         Виконання і захист магістерської роботи є завершальним етапом навчання студентів  магістратури  та формою атестації здобувачів вищої освіти.

Вже традиційно в нашому університеті  готовність до захисту дипломних робіт  магістрами  другого року навчання   здійснюється в декілька етапів: попередній захист на випусковій кафедрі, апробаційна участь  у  Всеукраїнській студентській  конференції  «Студенти - агробіологи – сільськогосподарському виробництву» та проведення  постерної конференції.   

У сучасному суспільстві саме наукові конференції стають чи не найголовнішим і найперспективнішим засобом спілкування студентів дослідників з  різних ВНЗ, регіонів та країн, тому проведення таких заходів стало доброю традицією на факультеті та університеті, зауважив  проректор з навчальної і виховної роботи професор С.М. Кваша, який не залишив підготовку магістрів без  уваги.

Під час постерної конференції магістри не тільки  звітують та показують рівень здобутих навиків, знань, умінь, а й  демонструють свої  ораторські  і лідерські здібності. Тут  дуже доречним стає вислів  давньогрецького  філософа  Сократа: «Заговори, щоб я тебе побачив».  Адже   людину, яка вміє гарно говорити, в усі часи шанували. Здатність чітко висловлювати свої думки  є запорукою успіху, а культура мови – цеуміння активно користуватися набутими знаннями та творчо їх застосовувати.

Магістри кафедри  кормовиробництва, меліорації і метеорології  також брали активну участь у конференції.  Магістри  Зябкін Ярослав, Наумук Тетяна,  Киця Анастасія, Трущенко  Євгеній  разом із своїм керівником  професором  Г.І. Демидасем  представили свої результати  щодо удосконалення технологій вирощування кормових культур.

 Магістри Щигорцова Наталія та Стукало Артем разом з керівником магістерських робіт І.В. Свистуновою представили результати досліджень щодо підвищення продуктивності культур, що насичують весняно-літню ланку зеленого конвеєра.

   

Федорків Василь у озвучив результати своїх досліджень за темою «Урожайність  зерна сої залежно від технології вирощування в умовах ПАП «Дзвін» Чортківського р-ну. Тернопільської області», керівник доцент О.А. СкриникЛетючий Владислав,  поборовши  хвилювання,    презентував свої висновки, щодо продуктивності бобово-злакових травосумішок  залежно від їх складу та удобрення. 

Продуктивність гібридів кукурудзи на силос залежно від технології вирощування представив Хіхло Олександр, науковий керівник В.П. Коваленко.

Висновок такий:   ще один етап на фінішній прямі до отримання диплому магістра - пройдено.

Успіху усім  на захисті!!!

Олеся Скриник 
доцент кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook