Магістранти кафедри прийняли участь у днях фармацевтичної промисловості

6 листопада 2018, 13:50

Студенти магістерської програми «Ветеринарна фармація» прийняли участь у роботі XI Міжнародної виставки обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості «PHARMATechExpo» та «LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології» відповідно до науково тематичних програм «Дні фармацевтичної промисловості», «Дні лабораторної медицини» та «Дні ветеринарної медицини».

Магістри відвідали наступні заходи:
• Науково-практичну конференцію «Актуальні питання фармакопейного контролю якості лікарських засобів». Організатор: ДП «Український науковий фармакопейний центр якості лікарських засобів».
• Науково-практична конференцію з міжнародною участю «Індикатори якості як складові системи забезпечення якості лабораторних послуг і досягнення достовірності результатів лабораторних досліджень». Організатори: Міністерство охорони здоров’я України; Національна медична академія післядипломної освіти імені П.Л. Шупика; Всеукраїнська асоціація клінічної хімії та лабораторної медицини.


Магістранти мали можливість ознайомитися із сучасним виробничим і лабораторним обладнанням для ветеринарної медицини та фармацевтичної галузі. Теми виступів на конференціях були присвячені сучасним питанням фармації, лабораторної діагностики і ветеринарної медицини та відповідають змісту дисциплін магістерської програми.

Бойко Г.В., Іщенко В.Д.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook