Профорієнтаційна робота на кафедрі триває

4 листопада 2018 року

Вибір професії - один із головних життєвих виборів, який здійснює людина у юному віці. Він має велике значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії - це, по суті, вибір життєвого шляху, вибір долі.

 

Головною метою профорієнтаційної роботи у НУБіП є пропаганда університету як вищого навчального закладу, який готує високваліфікованих фахівців, пошук найбільш підготовлених випускників загальноосвітніх навчальних закладів для вступу до університету, підвищення конкурентноспроможності випускників на ринку праці.

16 жовтня 2018 року старшим викладачем кафедри англійської філології Ямнич Н. Ю. було проведено профорієнтаційну роботу серед учнів 11 класу спеціалізованої школи № 197 ім. Дмитра Луценка м. Києва. Під час зустрічі майбутнім абітурієнтам продемонстрували відеоролик щодо переваг вступу до НУБіП України. Учні прослухали детальну інформацію про умови навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті, перспективи працевлаштування і міжнародні програми обміну між студентами НУБіП України і університетами-партнерами. Зацікавленість майбутніх абітурієнтів викликала інформація про філологічні спеціальності, а також новостворені спеціальності, такі як "Журналістика" та "Міжнародні відносини". Учнівську молодь ознайомили з напрямками підготовки, особливостями вступу та перевагами навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

 

 

Людмила Данькевич

старший викладач

кафедри англійської філології

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook