На гуманітарно-педагогічному факультеті завершилася школа «Юний філолог» для абітурієнтів

4 листопада 2018, 16:17

     На гуманітарно-педагогічному факультеті з 30 жовтня по 02 листопада 2018 року тривала робота осінньої школи «Юний філолог» для абітурієнтів міста Києва, яку проводили кафедри романо-германських мов і перекладу та англійської філології. Цього року захід відвідали 36 школярів гімназії №179 Голосіївського району м. Києва, Хотівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» та Козаровицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

     Заключний день роботи осінньої школи розпочала Броніслава Рубінська, доцент кафедри романо-германських мов і перекладу, яка організувала дивовижну віртуальну подорож англійською мовою зарубіжними країнами. Вона розповіла школярам про свою подорож до Сіднея у Австралії, відвідування природного парку та Блакитних гір.

     Школярам були запропоновані завдання для засвоєння лінгвістичного та лінгвокраїнознавчого матеріалу. Невимушена атмосфера заняття, цікаві та захопливі факти надовго запам’ятаються юним слухачам.

     Наступним кроком було підбиття підсумків усіх заходів школи «Юний філолог», що були організовані для школярів протягом цього тижня. Школярам сподобались інтерактивні заняття з англійської та польської мов. Найяскравіші враження залишились від відео-уроку «Історія чайної церемонії Великобританії» та Halloween Party. Цікавими були екскурсії на кафедру військової підготовки, Ботанічний сад та музей анатомії.

     Олександр Малихін, завідувач кафедри романо-германських мов і перекладу, подякував усім учасникам школи «Юний філолог» та вручив сертифікати.

     Учні висловили свою вдячність керівництву, викладачам та студентам гуманітарно-педагогічному факультету за організацію школи «Юний філолог». Школярі з великим нетерпінням чекають наступної осінньої школи.

Мишак О. О.,
асист. кафедри романо-германських мов і перекладу,
модератор школи «Юний філолог»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook