Випускниця столичної школи Анна Кавун: «На власному досвіді переконалася у фаховості викладачів НУБіП»

4 листопада 2018 року

     Київська школярка Анна Кавун вже обрала напрямок, у якому себе бачить в професійному житті – економіка. І навіть має певні досягнення: 2-ге місце у столичній учнівській олімпіаді з економіки.

     – У підготовці до цієї олімпіади мені дуже допомогла доцент кафедри виробничого і інвестиційного менеджменту Катерина Алексеєва. Тому я на власному досвіді переконалася у фаховості викладачів університету. А це вже навіть не побачити, це – відчути. І, звісно, отримала підтвердження правильності вибору саме економічного блоку спеціальностей.

  • А раніше у НУБіП бувала?

     – Так. Весною, на Дні відкритих дверей. І тоді, і зараз дуже сподобалася атмосфера. Всі привітні, якщо потрібно – розкажуть, покажуть, пояснять. І не тільки студенти, а й викладачі. Такий демократичний дух університету для мене не менш важливий, ніж його високе місце в рейтингах. Переконана: коли тобі комфортно, навчатися набагато легше і результати будуть набагато кращі.

  • Ми якось оминули тему спеціальності…

     – Мабуть, невипадково. Адже я наразі вагаюсь: обрати менеджмент чи маркетинг. Можливо, остаточно визначитися допоможе цей День відкритих дверей і спілкування з викладачами. Але, що б не обрала, здобуватиму фах точно в НУБіП.

Розмовляла Ірина Білоус
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook