Факультет ІТ у своїх лабораторіях радо зустрів школярів

2 листопада 2018 року

     Вир цікавих вражень підхопив випускників шкіл, ліцеїв та гімназій ще у холі навчального корпуса №3, дебіля експозиції факультету інформаційних технологій було дуже жваве спілкування. У день відкритих дверей НУБіП України 1 листопада факультет інформаційних технологій взяв активну участь у виставці, де представив розробки студентів і колективу факультету, а також деякі експонати з музею комп’ютерної техніки, які викликали неабиякий інтерес у відвідувачів.

     У бесідах зі школярами і батьками відзначено перспективи навчання в НУБіП України і, зокрема, на факультеті. Самих мотивованих на ІТ-індустрію школярів зацікавила екскурсія на факультеті, де вони змогли познайомитися з умовами навчання на факультеті та підготовчих курсах до складання ЗНО, з спеціалізованими лабораторіями та специфічним обладнанням, поспілкуватися з викладачами наших кафедр.

     Гості залишилися задоволеними і переконаними, що ця зустріч допомогла у визначенні майбутнього фаху абітурієнтів. А ми сподіваємося на нове поповнення наших студентських лав.

Н. Клименко, О. Ткаченко, Т. Волошина,
заступники декана факультету

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook