Звітують майбутні педагоги

20 жовтня 2018 року

19.10.2018 р. відбувся захист виробничої (комплексної з фаху) практики магістрів другого року денної форми навчання, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Педагогіка вищої школи» спеціальності  «Освітні, педагогічні науки».

Метою виробничої (комплексної з фаху) практики є  удосконалення та  поглиблення теоретичних знань студентів: вміння проводити лекційні заняття, виховні заходи, а найголовніше – контактувати з учнями та  студентами. Саме такі якості  показали магістри,що навчаються за освітньо-професійною програмою «Педагогіка вищої школи» зі спеціальності  «Освітні, педагогічні науки» під час проходження виробничої (комплексної з фаху) практики.

Захист виробничої (комплексної з фаху) практики почався з представлення звіту, щоденника, характеристики на учня або студента та  відвідувані заняття викладача навчального закладу.

Особливої уваги у процесі проходження виробничої (комплексної з фаху)  практики заслуговує проведення лекційних занять студентами, вони розповіли, з якими труднощами зіштовхнулися під час підготовки до лекційних занять, про те, що методично вдалося найкраще,а також які помилки були допущені.

Якість практичної підготовки студентів оцінювалася за такими показниками: оформлення звіту, щоденника, проведення лекційних занять і виховних заходів, наявність презентації, відгук керівника від бази практики; уміння відповідати на поставлені питання керівника практики, та одногрупників. Магістри зуміли впоратися з усіма цими критеріями.

Для мене зрозуміло одне: в нашій країні з’явилися молоді, професійні педагоги, які з великим задоволенням будуть працювати у навчальних закладах України.

Студентка кафедри журналістики
 та мовної комунікації Сливка Олена

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook