МАГІСТРИ ПІДПРИЄМЦІ ТА БІРЖОВИКИ ПОЗМАГАЛИСЬ У БОУЛІНГУ НА ДОЗВІЛЛІ

1 листопада 2018 року

     Магістри спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» уже з перших днів навчання постійно приймають участь у багатьох освітніх заходах, конференціях, тренінгах та виїзних заняттях. Тоді як цього разу вони долучились до активного відпочинку на дозвіллі і позмагались у боулінгу.


     Пропаганда здорового способу життя завжди стоїть на першому місці в організації дозвілля студентів НУБіП України та кафедри біржової діяльності і торгівлі. Тому, серед активного відпочину змагання з боулінгу обрали відразу практично всі магістри. Не дивно, адже боулінг – один з видів дозвілля, що користується популярністю серед наших студентів. Крім того, боулінг є енергійною спортивною грою, що не має обмежень у віковій категорії та не потребує спеціальних навичок.


Магістри розділились на три команди і у два етапи провели змагання у дружній та веселій атмосфері. Найкращі результати продемонстрували Микола Водніцький, Володимир Багатий, Тетяна Яремчук та Любов Бурмака, з чим їх і вітаємо!

     Гра в боулінг надала можливість усім цікаво провести дозвілля, показати свою спритність, влучність та забезпечити гарний настрій. Запрошуємо долучитись до наступних змагань і інших студентів з їхніми кураторами!

 
Катерина Дювенжи, магістр
Валентина Яворська, куратор
 

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook