Управління інноваційною діяльністю: постерна презентація магістерських досліджень

31 жовтня 2018 року

     30 жовтня 2018 року відбулася постерна презентація наукових робіт студентів магістратури 2-го року навчання освітньо-професійної програми «Управління інноваційною діяльністю» спеціальності «Менеджмент» ННІ післядипломної освіти НУБіП України.

     Магістри кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності представили результати своїх досліджень викладачам та студентам ННІ післядипломної освіти.
     Унікальність цієї магістерської програми, полягає в тому, що дозволяє досліджувати інноваційні процеси в аграрному секторі поєднуючи самодостатність і підприємницький досвід студентів відмітила директор ННІ післядипломної освіти Марія Кулаєць, яка побажала магістрам втілення успішних та цікавих інноваційних рішень у їхніх роботах.
     Заступник начальника навчального відділу з магістерських програм Олена Колеснікова ознайомила з новим положенням про підготовку магістрів у НУБіП України від 01.10.2018 р., звернула увагу на основні положення магістерської роботи.

     Завідувач кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Ольга Витвицька відмітила, що магістерська освітньо-професійна програма «Управління інноваційною діяльністю» спеціальності «Менеджмент» цього року здійснюватиме четвертий випуск. Підсумувала досягнення за цей період, а це у 2016 році – диплом переможця ІІІ ступеня на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт з «Менеджменту» отримала Альона Виборна, у 2017 році – диплом переможця ІІ ступеня на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт з «Менеджменту» отримав Василь Воєвода та Сергій Логвинюк, який переміг у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт ОС "Магістр" зі спеціальності «Управління інноваційною діяльністю».
     Студенти нашої магістерської програми у 2016 році стали переможцями університету з перетягування канату, зазначає Ольга Витвицька.

     Обґрунтування досліджень магістри здійснювали досить практично і професійно. Костянтин Кравченко на основі стартапу, над яким він працював в Стартап школі НУБіП, досліджує тему «Управління інноваційним проектом». Андрій Кулаєць обгрунтовував розробку управлінських та маркетингових стратегічних рішень інноваційної діяльності ТОВ «Зелена долина», Василь Касян – дослідження системи управління інноваційними процесами в ТОВ «АПК Архат», а Нікіта Боложук – управління розвитком інновацій на підприємстві.

   Оксана Теплюк презентувала розробку маркетингової інноваційної політики підприємства ТОВ «Тіволі Фюр». Дослідження ринку об’єктів інтелектуальної власності здійснив Андрій Олійник, який працює в ТОВ «Агентство індустріального маркетингу».

     Олеся Блозва дослідила формування конкурентних переваг сільськогосподарського підприємства на інноваційних засадах, яке функціонуючи більше 20 років утримує значний рівень конкурентних переваг, Роман Ющенко – презентував інформаційне забезпечення реалізації інновацій для аграрного підприємства, а Вадим Трухан відмітив, що аграрні підприємства не в достатній мірі використовують інноваційні технології, тому актуальним є дослідження стратегічних орієнтирів для їхнього інноваційного розвитку.
     Ігор Котюжанський маючи власний аграрний бізнес, досліджує питання економічної ефективності інноваційної діяльності і підвищення інноваційно-інвестиційної привабливості сільськогосподарського підприємства.

     Виступи викликали жваву дискусію змінивши форму постерної презентації чуть не на захист магістерської роботи.

     Проте, маючи власний досвід, пройшовши закордонне стажування у сфері інноваційного аграрного бізнесу, студенти магістратури 2-го року навчання освітньо-професійної програми «Управління інноваційною діяльністю» спеціальності «Менеджмент» показали добрі знання з досліджуваних тем і зможуть успішно презентувати свої роботи на захисті.

Катерина Обиход,
асистент кафедри публічного управління та
менеджменту інноваційної діяльності  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook