Постерна конференція на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

30 жовтня 2018 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

Постерна конференція на факультеті захисту рослин,

біотехнологій та екології

 

Час летить швидко і невблаганно. Ось і закінчується навчальний період для магістрів 2 року навчання. Наступає пора здачі останньої екзаменаційної сесії та випробування на отримання звання «магістра».

На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології вже стало традицією підтверджувати готовність до захисту дипломних робіт в декілька етапів: попередній захист робіт на випускаючій кафедрі; апробаційна участь у студентській науково-практичній інтернет-конференції «Сучасний стан і перспективи розвитку захисту рослин, біотехнологій та екології в Україні», та проведення загальноуніверситетської постерної конференції.

Постерна конференція відбулася 29 жовтня 2018 р. Не залишили підготовку магістрів без уваги і керівництво університету. На факультет завітав проректор з навчальної і виховної роботи професор С. Кваша, який відмітив, що підготовка магістерської роботи є завершальним етапом навчання студентів магістратури та формою атестації випускників. Проректор відзначив, що у сучасному суспільстві саме наукові конференції стають чи не найголовнішим і найперспективнішим засобом спілкування студентів дослідників з різних ВНЗ, регіонів та країн, тому проведення таких заходів стало доброю традицією на факультеті та університету. Магістри звітують та показують рівень здобутих навиків, знань, умінь.

Напрями роботи конференції були визначені відповідно до обраних магістрами спеціальностей: «Захист рослин», «Карантин рослин»; «Біотехнології та біоінжннерії»; «Екологія та охорона навколишнього середовища», «Екологічний контроль та аудит».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook