Проведено відкриту лекцію доц. Афанасенко Л.А.

30 жовтня 2018 року

      29 жовтня 2018 року з навчальної дисципліни «Анатомія та фізіологія вищої нервової діяльності», к. психол. н. Афанасенко Л. А. було проведене відкрите лекційне заняття на тему «Фізіологічні основи свідомості у психіці людини» для студентів першого курсу навчання ОКР «бакалавр» спеціальності «Психологія».

       В межах тематики лекції викладачем було розкрито загальне розуміння свідомості, зокрема історичний екскурс його тлумачення, окреслено та проаналізовано теорії свідомості, основні фізіологічні основи та етапи індивідуального розвитку, визначено функції й властивості.
      Лектором було підібрано цікавий науковий матеріал, що дозволив застосування прийомів розповіді, характеристики, пояснення, коментування та зберегти стійку увагу слухачів протягом всього заняття. Окрім того, викладач постійно залучав студентів до активної участі в інформаційному відтворенні, використовуючи сучасні методичні прийоми та заохочувальні стимули. Висвітлення тематичних питань лекції супроводжувалось мультимедійною презентацією.
       К. психол. н. Афанасенко Л. А. продемонструвала високий рівень володіння матеріалом, інформація була доступною і зрозумілою для студентів. За результатами анкетування було відзначено, що лекція прочитана на високому методичному рівні.
 

 

 


 

 


Анна Хижняк,
начальник відділу виховної роботи
і студентських справ
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook