Проведена профорієнтація кафедрами анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касяненка та біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

28 жовтня 2018, 10:00

Доценти кафедр анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касяненка та біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Микола Стегней і Валерій Цвіліховський провели профорієнтаційну роботу для учнів десятих і одинадцятих класів загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів, еколого-природничого ліцею №116 Голосіївського району міста Києва.

Під час зустрічі учням було показано музей та навчальні аудиторії кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касяненка та міжкафедральну навчально-наукову лабораторію ветеринарно-діагностичних досліджень. Також викладачі розповіли про особливості навчального процесу і підготовки фахівців ветеринарної медицини, матеріально-технічну базу факультету ветеринарної медицини. Присутнім була представлена інформація про фахові олімпіади, характеристика спеціальностей 211 – Ветеринарна медицина та 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза.

Доценти
Микола Стегней,
Валерій Цвіліховський







Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook