Пройшла загально факультетська конференція для студентів магістратури другого року навчання

25 жовтня 2018 року
22 жовтня 2018 року пройшла загально факультетська конференція для студентів магістратури другого року навчання кафедри землевпорядного проектування, де магістри кафедри представили результати своїх досліджень у рамках підготовки магістерської роботи за магістерською програмою «Землеустрій та кадастр» у вигляді постерних презентацій.
 
Комісію факультетської конференції очолив проректор з наукової та виховної роботи С. Кваша, а також, декан факультету Т. Євсюков, заступники декана І. Ковальчук та О. Шевченко, завідувачі кафедр та науково-педагогічні працівники.
 
З тематики, що обговорювалися, найяскравішими й найінформаційнішими були теми інноваційного характеру, зокрема: «Організація території ландшафтних заказників та парків-пам’яток садово-паркового мистецтва» на прикладі таких об’єктів, як «Васильківські Карпати» та колишнього маєтку графа Толстого «Онуфріївський парк», Шульженка Олеся та Левчук Богдани; найдискусійніша була тема неординарного характеру «Науково-методичні засади регулювання ринкового обігу земель сільськогосподарського призначення» Баранцова Богдана та найрезультативнішими з практичного погляду теми фундаментального характеру «Розвиток землекористувань особистих селянських господарств та сільськогосподарських виробничих кооперативів», що мають за мету розвитку - органічне землеробство, Бабенка Владислава й Остапенка Владислава, а також «Управління збереженням та використанням родючого шару ґрунту в умовах масштабного житлового будівництва» на прикладі житлового масиву на території Обухівського району Київської області Ковтуна Максима та ін.
 
Усі магістри кафедри землевпорядного проектування достойно представили свої доробки магістерських робіт та готовність їх до публічного захисту на екзаменаційній комісії.

 

Доцент кафедри Кустовська О. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook