У Нідерландах триває щорічний форум ректорів і деканів Європейської асоціації університетів наук про життя

25 жовтня 2018 року

     24-26 жовтня у Вагенінгені на базі університету Wageningen University and Research проходить черговий щорічний форум ректорів і деканів Європейської асоціації університетів наук про життя.

     Понад 60 учасників з усіх куточків Європи беруть участь у форумі. У фокусі заходу обговорення нагальних питань та викликів, що стоять перед університетами наук про життя у сфері продовольчої безпеки, застосування високих технологій, точного землеробства, переробки і зберігання продукції тощо.
     Ключова тема форуму – High Tech to Feed the World Sustainability: innovation from Spade to Fork.

    Відкрив форум ректор університету Ваненінген Артур Мол. Університет Вагенінген займає перше місце в світовому рейтингу університетів наук про життя. До речі, бюджет університету складає 615 млн. євро, з яких половина - це наука і дослідження. Університет Вагенінген за останні десять років практично подвоїв кількість студентів і в першу чергу за рахунок запровадження ефективної стратегії інтернаціоналізації. НУБіП України представляє проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, який є членом ради ICA.

Олександр Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook