1100 випускників коледжів та технікумів бажають навчатися в НУБіП України!

26 жовтня 2018 року

     25 жовтня 2018 року. Перший у цьому навчальному році День відкритих дверей, призначений для випускників коледжів та технікумів, як і минулорічний, пройшов велелюдно. Три великих зали третього корпусу були заповнені вщерть: для знайомства з університетом до НУБіП завітали майже 1100 осіб з 30 відокремлених підрозділів університету та інших закладів освіти з 8 областей України! Серед них: Київський коледж архітектури будівництва та дизайну, Київський електромеханічний коледж, столичний Навчально-науковий центр професійно-технічної освіти, Київський коледж сільського господарства, Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою, Київський професійно-педагогічний коледж імені Антона Макаренка, Еколого-природничий ліцей №116, Київський коледж культури та мистецтва, Дніпровський політехнічний коледж, Житомирський агротехнічний коледж, Новочорторийський державний аграрний технікум, Дубенський педагогічний коледж, Мировощанський аграрний коледж, Чигиринський економіко-правовий коледж, Золотоні́ський технікум ветеринарної медицини Білоцеркі́вського національного аграрного університету, Черкаський політехнічний технікум, Лубенський лісотехнічний коледж, Роменський коледж Сумського національного аграрного університету, Ніжинський професійний аграрний ліцей та інші.

 

 

     На правах господаря ректор Станіслав Ніколаєнко привітав їх у стінах університету, підкресливши, що краще один раз побачити, аніж сім почути. Промовою його виступ назвати важко: він виступав як людина, яка ще не забула свої студентські роки і зверталася до такої ж молоді. Життя – це постійна школа, де ти постійно складаєш екзамени і завдання у ньому видає воно саме, крім тебе їх ніхто не вирішить. Допомогти можуть лише власні одинадцять (ні, не друзів Оушена), а твої власні руки та розум. А університет готовий допомогти своїм студентам реалізовуватися, якщо людина налаштована і готова навчатися.

     Особливості правил прийому на 2019 рік представив відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук, а про студентське життя розповів голова Студентської організації Максим Паламарчук. Як завжди родзинкою стали виступи творчих студентських колективів університету.

 

     А потому потенційні вступники розійшлися локаціями: кожен з шістнадцяти факультетів та навчально-наукових інститутів підготував власні презентації.

 

     Одна з найчисленніших команд вступників – з Немішаєвського агротехнічного коледжу, які представляли всі його відділення, і серед них всі потенційні володарі дипломів з відзнакою. Як сказав один з них – майбутній фінансист – Богдан Бервено, це результат гарної профорієнтаційної роботи його педагогів.

     Чимало наших сьогоднішніх гостей опановують в своїх коледжах агрономію. Марія Коломайко з Бобровицього коледжу – одна з них. І для цього є поважні причини: її тато вже більше 20 років працює агрономом, та й брат навчається разом з нею і приїхав до НУБіП на День відкритих дверей. Ось така трудова династія.

     Відгуки наших майбутніх студентів читайте згодом в серії бліц інтерв’ю на офіційному сайті університету згодом.

 

Валентин Обрамбальський


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook