Питання реєстрації нерухомого майна, підготовка до атестації педагогічних працівників та опалювального сезону – відокремлених підрозділів НУБіП України під постійною увагою керівництва Університету

24 жовтня 2018 року

     24 жовтня відбулася традиційна нарада керівництва університету з директорами відокремлених підрозділів.

     Ректор Станіслав Ніколаєнко, відкриваючи нараду, наголосив на необхідності організації чіткого виконання керівниками та колективами відокремлених підрозділів низки завдань, cпрямованих на покращення якості надання освітніх послуг, подолання викликів, що можуть виникнути з питань фінансування, оплати енергоносіїв тощо, підкреслив важливість енергозбереження, яке неможливо забезпечити без глибокого аналізу витрат енергоносіїв та проведення відповідних заходів у навчальних закладах.

 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша розпочав розмову з керівниками відокремлених підрозділів із обговоренняпитання про організацію та проведення атестації педагогічних працівників відокремлених підрозділів у 2019 році, ознайомив присутніх з графіком проведення атестації педагогічних працівників, яка пройде у режимі, відпрацьованому в минулі роки – у очній та дистанційній формах.Особливу увагу проректор звернув на чітку вимогу щодо необхідності набуття практичних навичок на виробництві, установах викладачами, які претендують на вищу кваліфікаційну категорію.

     Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька підсумувала результати виконання керівниками відокремлених підрозділів наказу про реєстрацію нерухомого майна, зосередила увагу директорів на необхідності чіткого дотримання своєчасності розрахунків та на деяких інших питаннях фінансової діяльності відокремлених підрозділів. Керівники відокремлених підрозділів повідомили про доброякісне виконання поставлених завдань.

     Директори відокремлених підрозділів доповіли про підготовку до опалювального сезону. Проінформували що зробити все, щоб педагогічний колектив та студенти не мерзли, але і не витрачалися зайві коштів на опалення.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін надав практичні поради керівникам по окремим питанням господарської та фінансової діяльності, нагадав про необхідність організованого списання матеріальних цінностей, інвентарізацію, про здійснення постійної, кропіткої роботи по створенню системи енергозбереження, здійснення жорсткого контролю за станом протипожежної безпеки у навчальних приміщеннях та гуртожитках. Окремо перший проректор наголосив на здійсненні адміністраціями відокремлених підрозділів аудиту навчальних аудиторій для оптимізації їх використання та здійснення підготовки до опалювального сезону.

     За результатами наради дані конкретні доручення: головному бухгалтеру Тетяні Кондрицькій внести зміни у ліміт Ніжинського агротехнічного інституту, директору Заліщицького аграрного коледжу імені Є. Храпливого Володимиру Глові завершити оформлення земельних ділянок, відділу регіонального розвитку підготувати ряд листів до Міністерства освіти і науки України.

Богдан Опальчук,
заступник начальника відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook