«Ярмарок професій»: школярі Старокостянтинівщини бажають навчатися в НУБіП

24 жовтня 2018 року

     23 жовтня  відбувся масовий профорієнтаційний захід «Ярмарок професій» для учнів 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів та професійно-технічних навчальних закладів у м. Старокостянтинів Хмельницької обл. Захід організований фахівцями Старокостянтинівського міськрайонного центру зайнятості спільно з управлінням освіти виконавчого комітету міської радита відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Мета заходу – інформування учнівської молоді про особливості вибору професії, розширення та систематизація знань про сучасні професії, формування оптимістичного ставлення до свого професійного майбутнього.

     У заході взяли участь декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Микола Доля, завідувач кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка Світлана Рогач. У ході ярмарку відбулася розмова з директором міського центру зайнятості м. Старкостянтинів Лесею Фесун, спеціалістом районного відділу освіти Феліксом Слободяником, заступником голови райдержадміністрації Людмилою Гнатюк, директором Старокостянтинівського професійного ліцею Сергієм Кучеруком.

     До заходу долучилися близько 450 випускників шкіл. Учні ПТНЗ змогли поспілкуватись з представниками Національного університету біоресурсів і природокористування України, ознайомились зі спеціальностями, представленими у вузі, спеціальностями, що користуються попитом на ринку праці, дізнались про вимоги роботодавців до майбутніх працівників, отримали інформацію про навчальний заклад, умови вступу та навчання.

 

Доля М.М.,
декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook