Нові бачення розвитку міжнародного туризму – у фокусі викладачів ННІ післядипломної освіти

23 жовтня 2018 року

     Представники кафедри аграрного консалтингу і туризму взяли участь у ХІІ Міжнародній науковій конференції «Географія, економіка і туризм: національний та міжнародний досвід», що відбулася днями у Львові.

     Актуальні питання розвитку туризму об’єднали фахівців провідних вишів України, Польщі, Чехії, Білорусі та інших країн ЄС. Представники різних країн обмінювалися своїм досвідом та інформацією про інноваційні напрями у туризмі. Обговорювали геопросторові аспекти туристичної діяльності, історію туризму, актуальні проблеми країнознавства і міжнародного туризму, економічні та суспільні проблеми у туризмі, організація та економіка готельно-ресторанного бізнесу, сучасні форми та види туризму, туристичне краєзнавство.

     Жвавий інтерес викликала доповідь професора Тетяни Кальної-Дубінюк «Інтерактивні консалтингові системи та їх застосування в сільському зеленому туризмі»: про створення на базі НУБіП України інноваційної дорадчої електронної системи, яку з успіхом можна використовувати в т.ч. і в сільському зеленому туризмі.

     Учасники з НУБіП ознайомили учасників з роботою ННІ післядипломної освіти щодо проведення виїзних курсів підвищення кваліфікації з сільського зеленого туризму для представників місцевих органів виконавчої влади та самоврядування, державних та громадських організацій, власників особистих селянських та фермерських господарств, а також з можливостями нашого університету в підготовці фахівців з зеленого туризму.

     Взагалі кафедра аграрного консалтингу і туризму в своїх виїзних заняттях по сільському зеленому туризму на Західній Україні вже близько п’яти років тісно співпрацює з найкращими фахівцями географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка в сфері сільського туризму, зокрема з головним експертом-дорадником ВГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму України» доцентом Юрієм Зінько.

     Наукова програма конференції була органічно продовжена гарною культурною програмою та екскурсіями.

     Ця конференція надала не тільки нові бачення розвитку міжнародного туризму, а і розширила наші контакти із колегами країн Євроспільноти.

Олена Локутова,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook