ТРЕНДИ, ЩО ЗМІНЮЮТЬ СВІТ ТА ВИЗНАЧАЮТЬ, ЯКОЮ БУДЕ НОВА ЕНЕРГЕТИЧНА ЕРА

20 жовтня 2018 року

     Найбільшу в Східній Європі бізнес-подію, присвячену новітнім енергетичним технологіям, відновлювальним джерелам енергії та енергоефективності, а також останнім світовим і локальним трендам у сфері сталої енергетики - 10-й Міжнародний Форум та Виставку Новітньої Енергетики Східної Європи SEF-2018 KYIV – відвідали магістри спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».


     Для компаній, що працюють у  сфері сталої енергетики, SEF набув статусу ефективної ділової платформи, на якій традиційно зустрічаються кращі міжнародні експерти, керівники галузевих державних відомств, представники постачальників і виробників обладнання, інвестиційні компанії і банки, девелопери і сервісні компанії, а також енергетичні компанії, які є операторами об'єктів відновлюваної енергетики.

     Партнерами SEF-2018 KYIV виступили компанії: kNESS, Jinko Solar, JA Solar, Helios Strategia, Huawei, Photomate, Solar Steelconstraction, US Solar.

     Зокрема, 18 жовтня проходив день виставки, на якій компанії з більш ніж 30 країн представляли технології, обладнання та сервіси для сегментів сонячної енергетики, вітроенергетики, біоенергетики, енергоефективності, а також об'єктів енергетичної інфраструктури.


     Серед учасників Форуму та виставки новітньої енергетики SEF KYIV у цьому році вперше було багато вітчизняних виробників. Виробництво обладнання для об’єктів відновлювальної енергетики та енергоефективності в Україні набуває обертів. Розвиток відновлювальної енергетики в Україні створив цілу низку нових бізнес-ніш, як для виробничих підприємств, так і різного роду сервісних компаній. Безумовно, це дуже позитивні процеси, які зміцнюють нашу економіку.

     Форум став унікальною можливістю для магістрів університету отримати інформацію про  фінансові, юридичні і технічні особливості об'єктів відновлюваної енергетики, а також енергозабезпечення різних виробничих і комерційних об'єктів.

 
Анна Слободяник,

старший викладач кафедри біржової діяльності і торгівлі

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook