Ректорат: зустрічаємо абітурієнтів та обговорюємо зміни навчального процесу в магістратурі

22 жовтня 2018 року

    22 жовтня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Окрім планування роботи адміністрації на поточний тиждень, розглядалися питання проведення профорієнтаційних заходів, діалогу зі студентським самоврядуванням, безпеки в кампусі, проведення наукових досліджень тощо.

 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на аналізі правил прийому до закладів вищої освіти в 2019 році та їхніх особливостях, анонсував питання до розгляду на навчально-методичній раді, доповів про підготовку до зустрічі ректора зі старостами академічних груп.

     Учений секретар Оксана Барановська уточнила проекти порядків денних на засідання ректорату та вченої ради, які опубліковані на офіційному сайті університету. 31 жовтня відбудеться традиційна нарада з планування на листопад. А в грудні 26-го – засідання ректорату, 27-го – конференції і збори колективів ННІ та факультетів, 28-го – конференція трудового колективу університету та вчена рада.

     Завідувач оздоровчим центром В’ячеслав Крупка проінформував про превентивні та профілактичні заходи з запобігання поширення інфекційних хвороб, а також звернув увагу на необхідність повернення довідок медоглядів для абітурієнтів. Однією зі складових безпеки є психічний стан і здоров’я студентів та викладачів, тому і цьому питанню потрібно приділяти увагу.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про завершення прийому іноземців на навчання. Також до партнерського Латвійського аграрного університету направлене звернення щодо презентації системи підготовки фахівців в магістратурі – можливо досвід буде цікавим для запровадження в НУБіП.

     Гаряче водопостачання буде увімкнене у всьому кампусі до кінця дня – таку інформацію надав проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. Опалення ж чекаємо до кінця цього тижня. Допоки дозволяють погодні умови, в гуртожитках та корпусах тривають зовнішні ремонтні роботи, утеплення, заміна вікон тощо.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін закцентував на завершенні конкурсу наукових проектів. Маємо перспективи на фінансування щонайменше дев’яти тематик. Одночасно розпочалося рецензування проектів молодих вчених. В університеті триває інвентаризація майна, до якої потрібно підійти зі всією відповідальністю. Що ж до навчально-дослідних господарств, то там завершений збір кукурудзи, і на фінішній прямій оранка на зяб.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – організувати проведення дня відкритих дверей, проаналізувати ситуацію в гуртожитках, підготувати пропозицій змін до навчального процесу в магістратурі, розробити план розвитку музею історії університету, сформувати план заходів з набору студентів з урахуванням особливостей правил прийому, узгодити заходи Школи лідерства НУБіП, спільно з В’ячеславом Крупкою та начальником відділу комплексної безпеки і охорони Василем Моісєєвим здійснити заходи з посилення безпеки. Вадиму Ткачуку – контролювати завершення фінансового року. Валерію Іщенку – розробити проект плану ремонтних робіт на 2019 рік.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook