Учні Василькова взнали про переваги навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та особливості отримання фаху ветеринарного лікаря

19 жовтня 2018 року

Упродовж жовтня в рамках профорієнтаційних заходів Національного університету біоресурсів і природокористування України професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. академіка М.Ф. Гулого, доктор біологічних наук Лілія Григорівна Калачнюк разом із старшим лаборантом, здобувачем Вікторією Олексієвною Прис-Каденко відвідали Васильківський навчально-виховний комплекс "ЗОШ І-ІІІ ступенів. ДНЗ" №4, з школярами якого зустрічалися й минулого року, та вперше - Васильківську загальноосвітню школу № 9.
Основною метою візитів були зустрічі працівників кафедри біохімії і фізіології тварин ім. академіка М.Ф. Гулого із учнями 8-11 класів, надання детальної інформації про університет, умови навчання в ньому і можливості майбутнього працевлаштування, а також підписання договору про співробітництво та організацію взаємовідносин НУБіП із Васильківською загальноосвітньою школою № 9. Аналогічний договір з Васильківським навчально-виховним комплексом "ЗОШ І-ІІІ ступенів. ДНЗ" №4 був підписаний минулого року.

Під час зустрічей школярам були представлена інформація стосовно навчання в університеті та його переваги, умови навчання, можливості студентського життя в університеті та подальші перспективи після закінчення освіти, особливості набуття фаху ветеринарного лікаря й удосконалення фахових навичок на факультеті ветеринарної медицини, а також надані інформаційні матеріали для вступників.

Професор кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого
Калачнюк Л.Г.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook