CADASTRE CAMP 2018

12 жовтня 2018, 21:05

12 жовтня 2018 року доценти кафедри земельного кадастру Бавровська Наталія та Тихенко Ольга разом з іншими викладачами та магістрами факультету  землевпорядкування  відвідали один із наймасштабніших землевпорядних заходів року – Cadastre Camp 2018, який вкотре став одним із найбільших загальнонаціональних дискусійних майданчиків для фахівців із землеустрою, просторового планування, кадастру та земельного права.

Метою події є бажання звернути увагу на важливість кадастрів. Знайти шляхи покращення умов ведення бізнесу та інвестиційної привабливості України, налагодити публічний діалог між бізнесом та владою, стимулювати розвиток підприємництва.
Державний земельний кадастр – єдина державна система земельно-кадастрових робіт. Це складний механізм управління земельними ресурсами у всіх його проявах. Саме ДЗК був важливою темою для обговорення.

 

 

Форум включав чотири панельні дискусії. Головними дійовими особами першої сесії, на якій обговорювалися зміни і новації у сфері земельного кадастру та земельних відносин, які планується реалізувати у 2019 році,

Провідні юристи України розтлумачили найактуальніші проблеми реалізації законодавчих положень земельного і містобудівного кадастрів на прикладах із власного досвіду.

Представники департаментів архітектури та земельних відносин міських рад поділилися досвідом впровадження GIS -систем у містобудівному та земельному кадастрах.

Декани та завідувачі кафедр провідних ВУЗів країни сформували образ майбутнього фахівця галузі, визначили критерії до його навичок та розказали, які підходи до підготовки таких фахівців реалізовані в українських навчальних закладах.

Варто значити, що організація CADASTRE CAMP 2018 пройшла на високому рівні. Дякуємо за запрошення та можливість поспілкуватися з фахівцями земельної справи.

Завідувач навчальної лабораторії  Ольга Боришкевич

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook