6 медалей привезли з Польщі з чемпіонату Європи зі спортивного радіоорієнтування спортсмени гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України

18 жовтня 2018 року

6 медалей привезли з Польщі з чемпіонату Європи зі спортивного радіоорієнтування спортсмени нашого факультету, змагання проходили 13-14 жовтня 2018 року у лісових масивах навколо міста Замощ.

До програми чемпіонату, який проводила Європейська федерація радіоспорту, входили забіги на дистанції спринту з радіоорієнтування на діапазоні 144 МГц, класичній дистанції на діапазоні 144 МГц і дистанції з радіоорієнтування на діапазоні 3,5 МГц.

У змаганнях серед жінок в елітній категорії Ж21 виступала Олександра Пархоменко, аспірантка кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті гуманітарно-педагогічного факультету, заслужений майстер спорту України з радіоспорту. Минуло лише 2 тижні, як Олександра пробігла міжнародний марафон у Варшаві (42 км 195 м) і от знову на теренах Польщі вона підтвердила статус одного з лідера світової еліти зі спортивної радіопеленгації вигравши забіги на дистанцію спринту і дистанцію радіоорієнтування на діапазоні 144 МГц та зайняла 2 місце на дистанції радіоорієнтування.


 У змаганнях серед ветеранів у категорії чоловіків 50 років і старших так само успішно виступив і тренер Олександри В’ячеслав Пархоменкостарший викладач кафедри фізичного виховання, заслужений тренер України, вигравши дистанції спринту і радіоорієнтування та завоювавши бронзову медаль на класичній дистанції на діапазоні 144 МГц.

Цими стартами спортсмени завершили виступи на міжнародних змаганнях у 2018 році. А спортивний рік видався дуже вдалим, в червні у Республіці Молдова на чемпіонаті Європейської федерації радіоспорту Олександра виборола 4 золоті медалі, у вересні на чемпіонаті світу зі спортивної радіопеленгації у Кореї завоювала 1 срібну і 2 бронзові медалі і от в жовтні у Польщі на чемпіонаті Європи зі спортивного радіоорієнтування завойовано ще 2 золоті і 1 бронзова медалі.

Успішними виступами за кордоном наші спортсмени сприяють підвищенню міжнародного іміджу нашого університету.

Вітаємо спортсменку і тренера і бажаємо успішних виступів на чемпіонатах України і міжнародних змаганнях у 2019 році!

В’ячеслав Пархоменко,
заступник завідувача кафедри фізичного виховання з спортивної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook