Магістратура факультету аграрного менеджменту інтернаціоналізується!

18 жовтня 2018 року

     На факультеті аграрного менеджменту за підтримки Навчально-наукового центру міжнародної діяльності НУБіП України та особисто Володимира Афанасенко, заступника директора Центру, відбулась зустріч Анатолій Остапчука, декана ФАМ, зі студентами-іноземцями, що у 2018 році обрали для навчання магістерську програму "Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами".

     Цього року до студентської магістерської родини ФАМ долучились студенти з Бангладеш, Йорданїі, Кот-д'Івуару, Пакистану: Mohammed Imtiaz Hannan, Sharifullah Memon,  Bussu Aosse Adelf, Sharmin Nipa, Tarik Alquran.

     Випусковою кафедрою даної магістерської програми є кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту на чолі з професором Лідією Шинкарук, яка очолює колектив, що оперативно реагує на всі виклики та завдання, що виникають. Всі дисципліни викладатимуться англійською мовою. 

     Координатором групи студентів-іноземців від кафедри є доцент Катерина Алєксєєва.

   Під час робочої зустрічі декан Анатолій Остапчук запропонував студентам-магістрам одразу обирати тематику наукових та прикладних досліджень, що може зацікавити їх країни для розвитку бізнес-відносин між Україною та країнами-походження нових студентів факультету аграрного менеджменту

     Тож вітаємо кафедру виробничого та інвестиційного менеджменту та факультет аграрного менеджменту із поповненням!

Олена Ковтун, 

керівник міжнародних програм ФАМ

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook