Участь викладачів кафедр англійської філології і романо-германських мов і перекладу у креативному кампусі «GoHigher»

17 жовтня 2018, 10:27

Цього року в Україні стартувала програма «Розвиток компетентнісного навчання та викладання» для педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти. Програма відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України та спільного партнерства таких інституцій як Британська Рада, ГО Вище, Pearson та Dinternal Education.

В рамках цієї програми 16 жовтня 2018 року розпочав свою роботу перший захід – креативний кампус «GoHigher» для викладачів вищої школи. Креативний кампус «GoHigher», головна мета якого полягає у наданні викладачам практичних інструментів щодо розвитку креативності і критичного мислення майбутніх фахівців різних спеціальностей, проводиться на базі Національного університету «Києво-Могилянська академія».

Протягом першого дня учасники заходу мали можливість дізнатися багато цікавого про креативність, критичне мислення та їхній розвиток, прослухали цікаві доповіді про роль креативності у сучасному світі, ознайомились з інноваційними методиками розвитку креативності. 

 

доцент кафедри романо-германських мов і перекладу

Оксана Захуцька 

старший викладач кафедри англійської філології

Світлана Качмарчик

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook