З добрим словом про факультет до учнів Переяслав-Хмельницької школи

8 жовтня 2018 року
 
З початком жовтня учні 10 та 11 класів Переяслав-Хмельницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, що на Київщині, почули багато цікавого про Національний університет біоресурсів та природокористування України, зокрема гуманітарно-педагогічний факультет та низку спеціальностей, які можна опанувати на цьому факультеті. Природно, студентка 1 курсу Товкун Інна найбільше приділила уваги тій спеціальності, яку успішно почала опановувати сама у стінах університету. Йдеться про спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».
 
 
Цікава розповідь, звичайно, не залишала практично жодного учня байдужим. Тож, зусібіч сипалися питання. Окрім решти, майбутніх абітурієнтів, зі слів Інни, цікавило: «На скільки зручне розташування корпусів та гуртожитків?»; «Чи передбачається для студентів факультету практика або навчання за кордоном?»; «Який обсяг державного замовлення по спеціальності міжнародні відносини та інших спеціальностях?»; «Яка сума контракту на певних спеціальностях?» та багато-багато інших питань.
 
 
Давши відповідь на озвучені питання, Інна також порадила учням розширити своє уявлення про Університет, скориставшись сайтом університету, а для особливо допитливих та цікавих, ще й вийти на особистий контакт з представниками кафедри за посередництва електронної пошти та контактних телефонів кафедри, вказаних на тому ж таки сайті на сторінці кафедри міжнародних відносин і суспільних наук.
 
 
По теплій і цікавій бесіді відразу двоє учнів випускового класу, а у 11 класі навчається 18 чоловік, висловили намір спробувати своє студентське щастя на гуманітарно-педагогічному факультеті по спеціальності «Міжнародні відносини». Їм віриться, що перспективна спеціальність, здобута у стінах провідного вишу України, відкриє широкі горизонти можливостей реалізувати себе не лише на професійній ниві, а відкрити для себе світ та себе для світу.
 
Університет, факультет та кафедра міжнародних відносин і суспільних наук, звісно, не мають жодного морального права не виправдати надії нинішніх та майбутніх студентів.
 
Володимир Калуга,
куратор групи МВ180001б,
професор кафедри міжнародних відносин і суспільних наук,
Товкун Інна,
студентка групи МВ180001б
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook